Доставка

Изпращаме Вашите продукти в оригинална опаковка и без дефекти. Всяка пратка се изпраща към Вас с опция преглед, Ваше право и ангажимент е да прегледате пратките си в присъствието на представител на куриера, съобразно общите му условия за доставка. Съгласно чл. 103в, ал. 1 от ЗЗП, когато търговецът изпраща стоки на потребителя, рискът от загуба или повреда на стоките преминава върху потребителят в момента, в който той или посочено от него трето лице, различно от превозвача, приеме стоките. Напомняме Ви също така, че не можете да се откажете от договора за продажба на стоки от разстояние при доставка на запечатани звукозаписи или видеозаписи, които са разпечатани след доставката (чл. 57, т. 9 от ЗЗП). Ето защо, ако има несъответствия при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно или уведомете куриера при получаване на пратката за съставяне на констативен протокол.


Цени на доставка

Транспорта за доставка на стойност над 70 лв. е безплатен до всяка точка на страната.

Транспорта за доставка на стойност до 70 лв.:

  • За цялата страна - 7 лв. с ДДС;
  • При наложен платеж, цената за доставката е включена във фактурата, която придружава пратката.
  • При плащане по банков път или с карта, цената на доставката се заплаща на куриера при доставяне на продукта.


Срок на доставка

След потвърждаване от наша страна за наличността на поръчания от Вас продукт, доставката се извършва в рамките на 2 работни дни (за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място).

В случай че продуктът не е в наличност, наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми. Срокът за доставката на продукт, който не е наличен към момента на заявката, е в рамките на 15 работни дни.

При подаване на заявката, следва да посочите лице за контакт, точен адрес, на който желаете да я получите, както и телефон за връзка с Вас. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон, MusicMall.bg не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

Пратката пристига при Вас запечатана и придружена с фактура.