{{countItems()}}

Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd.

Lana Del Rey

  • Дата на издаване: 24.03.2023
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd e деветият студиен албум на неземната Lana Del Rey. С този проект от 16 песни Lana се стреми да разкаже за сърцевината на живота си: семейството, любовта, изкуството и мъдростта. Ко-продуцирана от самата Lana, заедно с Mike Hermosa, Jack Antonoff, Drew Erickson, Zach Dawes и Benji, колекцията Ocean Blvd има впечатляващи колаборации. Del Rey се събира отново с бившия си дуетен партньор Father John Misty, с Bleachers, известен още като дългогодишния ѝ продуцент, Jack Antonoff, и единствения по рода си музикант Jon Batiste, който взима участие във фокус трака "Candy Necklace".


Една от основните теми в Ocean Blvd е приемането на несъвършенстватa. Чрез семейната си история, провалените връзки и противоречивото си желание да бъде едновременно забелязана и потайна, Del Rey се вглежда по-отблизо в себе си и същността си. Колекцията започва с вече издадената песен "The Grants" - размишление за загубата и скръбта, което тя представя с помощта на Melodye Perry, Pattie Howard и Shikena Jones. Песните "A&W" (обявена за "Най-доброто ново парче" от Pitchfork) и "Fingertips" описват двете страни на живота на изпълнителката. В "A&W" тя пише от гледната точка на другата жена, позната фигура в нейната дискография - понякога олицетворение на самотата, а тук - символ на гнева. С "Fingertips" Lana навлиза в темата за майчинството и търси опора от семейството си - любимият ѝ баща, брат ѝ Charlie и сестра ѝ Caroline. Под повърхността на парчето се усеща разбитото сърце на певицата, което се възстановява в заглавието "Sweet".


Del Rey също поглежда и към музикалното си минало. В песни като "Candy Necklace" се долавя стила и усещането на дебюта ѝ Born to Die от 2012 г. и Ultraviolence, които ясно показаха, че нейният музикален път е различен от всички останали. В звуково отношение Ocean Blvd е поп от 70-те години и по-съвременна продукция на рап и денс музика, която само Del Rey може да направи. Албумът е с по-семпло звучене в сравнение с голяма част от творчеството на Lana като в повечето песни се разчита предимно на пианото. Музикантите Jon Batiste и Riopy демонстрират изключителния си талант, a Del Rey може да се похвали с едни от най-добрите авторски песни в кариерата си. 


Tracklist: 

Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd


01 The Grants
02 Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd
03 Sweet
04 AW
05 Judah Smith Interlude
06 Candy Necklace
07 Jon Batiste Interlude
08 Kintsugi
09 Fingertips
10 Paris, Texas
11 Grandfather Please Stand on the Shoulders of My Father While He’s Deep-Sea Fishing
12 Let the Light In [ft. Father John Misty]
13 Margaret [ft. Bleachers]
14 Fishtail
15 Peppers [ft. Tommy Genesis]
16 Taco Truck x VB

Още от Lana Del Rey:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +