{{countItems()}}

30

Adele

  • Дата на издаване: 19.11.2021
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

Суперзвездата Adele се завръща с четвърти студиен албум – 30, който всички ние чакахме със затаен дъх през последните 6 години.

Това е първата нова музика, която певицата представя от 2015 г. насам, когато постигна невиждани успехи с 25. По-рано тази седмица Adele пусна официално изявление в социалните мрежи към почитатели си, в което разкри историята зад предстоящата й колекция:

“Със сигурност не бях близо до мястото, на което се надявах да бъда, когато за първи път стартирах работата по този албум преди близо 3 години. Точно обратното. Разчитам на рутина и последователност, за да се чувствам в безопасност. И все пак съзнателно, с желание дори, се хвърлих в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения!
По пътя научих много истини за себе си. Отървах се от много слоеве, но също така се увих в нови. Открих наистина полезни и здравословни начини на мислене, от които да се ръководя и имам чувството, че най-накрая отново намерих себе си. Бих стигнала дотам да кажа, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така, готова съм най-накрая да представя този албум.“Tracklist:

Tracklist:
1. Strangers by Nature
2. Easy on Me
3. My Little Love
4. Cry Your Heart Out
5. Oh My God
6. Can I Get It
7. I Drink Wine
8. All Night Parking (With Erroll Garner) Interlude
9. Woman Like Me
10. Hold On
11. To Be Loved
12. Love Is a Game

13. Wild Wild West (Bonus Track)
14. Can’t Be Together (Bonus Track)
15. Easy on Me (Bonus Track) (with Chris Stapleton)

Още от Adele:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +