{{countItems()}}

30

Adele

  • Дата на издаване: 19.11.2021
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Суперзвездата Adele се завръща с четвърти студиен албум – 30, който всички ние чакахме със затаен дъх през последните 6 години. Това е първата нова музика, която певицата представя от 2015 г. насам, когато постигна невиждани успехи с 25. По-рано тази седмица Adele пусна официално изявление в социалните мрежи към почитатели си, в което разкри историята зад предстоящата й колекция:
“Със сигурност не бях близо до мястото, на което се надявах да бъда, когато за първи път стартирах работата по този албум преди близо 3 години. Точно обратното. Разчитам на рутина и последователност, за да се чувствам в безопасност. И все пак съзнателно, с желание дори, се хвърлих в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения!

По пътя научих много истини за себе си. Отървах се от много слоеве, но също така се увих в нови. Открих наистина полезни и здравословни начини на мислене, от които да се ръководя и имам чувството, че най-накрая отново намерих себе си. Бих стигнала дотам да кажа, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така, готова съм най-накрая да представя този албум.“

30 е първата нова музика, която Аdele представя от 2015 г. насам, когато с албума 25 постигна невиждани успехи. Вдъхновен от изпитанията, които съдбата ѝ поднася, албумът 30 е преломно преживяване за изпълнителката. По създаването му тя работи с дългогодишните си съмишленици Greg Kurstin, Max Martin, Shellback, Tobias и Jesso Jr, както и някои нови имена като Inflo и Ludwig Göransson.
Най-очакваната премиера в света на музиката предстои на 19 ноември, а дотогава е сигурно, че новият сингъл „Easy On Me” ще звучи навсякъде.

Гледайте новото видео на Adele ТУК!

Track list:
tbc

Още от Adele:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +