{{countItems()}}

Voyage

ABBA

  • Дата на издаване: 05.11.2021
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Една от най-обичаните групи на всички времена - ABBA се събира изненадващо за нов проект след раздялата си през 1983 г.. Шведският поп квартет - Benny Andersson, Anni-Frid (Frida) Lyngstad, Agnetha Fälskog и Björn Ulvaeus, обяви новата колекция Voyage, която ще бъде продължение на последния им албум от 1981 – The Visitors. Тя ще съдържа 10 песни, една от които ще бъде коледна, а две от тях – “I Still Have Faith In You” и “Don’t Shut Me Down” вече могат да бъдат слушани от феновете.
Освен албум, групата ще изнесе серия от концерти със същото име, които ще стартират през май 2022 г. в Лондон. Дигитaлните версии на ABBA ще излязат на сцената заедно с 10 - членен лайв бенд в специално създадена концертна зала в Олимпийския парк в Лондон, кръстена на групата - ABBA Arena.
Относно завръщането Lyngstad сподели: “Толкова съм щастлив да работя отново с групата, това което сътворихме се получи страхотно” и нарече Andersson и Ulvaeus “изключително талнтливи и истински гениални автори на песни”
Andersson допълни: “Плуваме в непознати води. С помощта на по-младите ни версии ще успеем да пътуваме в бъдещето.”
Дигиталните аватари на групата (т.нар abbatars) са създадени с помощта на специална технология, наподобяваща тази, използвана за Gollum (Andy Serkis) от „Власелинът на пръстените“, a екип от 850 човека от комапнията за специални ефекти на George Lucas – „Industrial Lights and Magic“, създават дизайна и анимират младите версии на АВВА.

Гледайте сантименталното видео към „I Have Faith In You” ТУК


Deluxe CD - CD (Eco-Box)

Standart CD - (3-panel multipack)
ТРАКЛИСТ „VOYAGE”
"I Still Have Faith in You"
"When You Danced with Me"
"Little Things"
"Don't Shut Me Down"
"Just a Notion"
"I Can Be That Woman"
"Keep an Eye on Dan"
"Bumblebee"
"No Doubt About It"
"Ode to Freedom"

Още от ABBA:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +