{{countItems()}}

Dedicated

2CELLOS

  • Дата на издаване: 17.09.2021
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Kласика
  • Сподели:
  • Сподели:
След като натрупват повече от милиард аудио стрийма, безброй разпродадени концерти и милиони фенове от цял свят през последното десетилетие заедно, хърватското дуо 2CELLOS ще отпразнува юбилея с нов шести студиен албум – Dedicated. Вълнуващата колекция е посветена на неспирната отдаденост на Luka Šulić и HAUSER както един към друг, така и към музиката, челото и почитателите им.
С Dedicated 2CELLOS представят единствено по рода си преживяване, в което прекарват слушателите  през богата палитра от различни стилове – от класически поп парчета (“bad guy” на Billie Eilish, “Shallow” на Lady Gaga, “Halo” на Beyonce), през рок хитове (“Cryin’” на Aerosmith, “Sweet Child O’ Mine” на Guns N’ Roses, “Wherever I Go” на OneRepublic), до класически произведения (“Sound of Silence” на Simon and Garfunkel).

“Надяваме се, че когато ни слушат, хората осъзнават, че челото е гъвкав и разнообразен инструмент, който е способен да изсвири както тежък рок и нежна балада, така и модерна музика“, споделя дуото. “Инструментът пресъздава цяла палитра от емоции, не само щастливи, но и тъжни, способен е да развълнува по наистина мощен начин. Опитваме се да предоставим преживяване, което не може да се изпита никъде другаде“, допълват още.

Track list:
1. Wherever I Go (OneRepublic)
2. bad guy (Billie Eilish)
3. Sweet Child O’ Mine (Guns N’ Roses)
4. Halo (Beyoncé)
5. Shallow (Lady Gaga)
6. Demons (Imagine Dragons)
7. I Don’t Care (Ed Sheeran/Justin Bieber)
8. Cryin’ (Aerosmith)
9. Livin’ on a Prayer (Bon Jovi)
10. Sound of Silence (Simon & Garfunkel)

Още от 2CELLOS:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +