{{countItems()}}

S&M2

Metallica

  • Дата на издаване: 04.09.2020
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Рок
  • Сподели:
  • Сподели:
Съвместните концерти S&M2 на Metallica и San Francisco Symphony от 6-ти и 8-ми септември, 2019 г. са исторически на много нива: с тях се случва грандиозното откриване на San Francisco Chase Center, което отново обединява бандата и Симфоничния оркестър за първи път от 1999 г. след удостоения с ГРАМИ техен общ проект – албумът S&M, и представят за първи път първите симфонични версии на оригинални песни, написани и издадени след това.

Разпродадените концерти се радват на 40,000 фенове от близо 70 страни, както и на изключително медийно внимание. Rolling Stone: “групата доказа, че всичко е възможно”; Variety: “атмосфера, пълна с вълнение”; Mercury News: "концерт, за който феновете ще говорят десетилетия напред”; Consequence of Sound:"истински празник на Metallica и тяхната музикална доблест.”

На 28-ми август, емоцията от концертите S&M2 ще бъде овековечена в албума на Metallica и San Francisco Symphony: S&M2. Изданието S&M2 ще излезе в разнообразни формати – от дигитална версия във всички водещи стрийминг платформи, до 4LP, 2CD, DVD и Blu-ray, лимитирани цветни винили 4LP + 2CD + Blu-ray Deluxe Box с включени ноти, китарни листове, плакати и много други ексклузивни материали. С този дългоочкван релийз, емоцията, наречена S&M2, може да бъде напълно преживяна и от тези, които не са успяли да присъстват на онези 2 незабравими вечери в Chase Center.


S&M2 е забележителен проект в дискографията на Metallica, и в музикален, и във визуален аспект. Продуциран от Greg Fidelman заедно с James Hetfield и Lars Ulrich, концертният албум S&M2 улавя повече от 2 часа и половина, в които James, Lars, Kirk Hammett и Robert Trujillo обединяват сили с близо 80 музиканти от Симфоничния оркестър на Сан Франциско, под ръководството на легендарния музикален директор на оркестъра Michael Tilson Thomas и диригента Edwin Outwater. Концертният филм излиза в чисто нов вариант, дело на Joe Hutching (Through The Never), и аудио-визуалната продукция е пренесена на друго ниво след октомври, 2019-та с над 3,700 кино прожекции в цял свят.

Track Listings:

CD 1

     1 The Ecstasy of Gold (Live)

     2 The Call of Ktulu (Live)

     3 For Whom the Bell Tolls (Live)

     4 The Day That Never Comes (Live)

     5 The Memory Remains (Live)

     6 Confusion (Live)

     7 Moth Into Flame (Live)

     8 The Outlaw Torn (Live)

     9 No Leaf Clover (Live)

     10 Halo on Fire (Live)

  

     CD 2

     1 Intro to Scythian Suite (Live)

     2 Scythian Suite, Opus 20 II: The Enemy God And The Dance Of The Dark Spirits (Live)

     3 Intro to The Iron Foundry (Live)

     4 The Iron Foundry, Opus 19 (Live)

     5 The Unforgiven III (Live)

     6 All Within My Hands (Live)

     7 (Anesthesia) - Pulling Teeth (Live)

     8 Wherever I May Roam (Live)

     9 One (Live)

     10 Master of Puppets (Live)

     11 Nothing Else Matters (Live)

     12 Enter Sandman (Live)

Още от Metallica:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +