{{countItems()}}

Music Played By Humans

Gary Barlow

  • Дата на издаване: 27.11.2020
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Gary Barlow представя ‘Music Played By Humans’ - първият солов проект на атрактивния изпълнител и бивш член на Take That за последните 7 години след двойноплатинения му албум от 2013 - ‘Since I Saw You Last.’

Албумът е ода за мелодиите от детството на Gary, оркестралната и биг бенд музика, която е сграбчила въображението му и е вдъхновила този нов албум с оригинални композиции. Записан с оркестър от 80 музиканти, ‘Music Played By Humans’ съчетава многообразие от еклектични звуци и стилове, които зазвучават в един от най-вълнуващите албуми на годината.Водещият сингъл от албума е латино вдъхновеното парче ‘Elita’ в неочаквана колаборация с талантливия изпълнител Michael Bublé и Колумбийската звезда Sebastián Yatra. Звездни гости са и други световни личности - James Corden, Barry Manilow, Chilly Gonzales, Alisha Dixon, Beverley Knight, Ibrahim Maalouf и Avishai Cohen.


“Когато стартирахме албума”, споделя Gary, “идеята беше да създадем нещо наистина ярко, празник на музиката и на прекрасните музиканти, които имаме във Великобритания и цял свят. Една част от песните са записани с оркестър, други с квартет, латино банда, а някои парчета включват джаз и биг бенд секции. Албумът е музика, изпълнена от хора, както гласи и заглавието - Music Played By Humans.”


Gary иска да обедини група от музиканти и партньори, някои от които голяма изненада за аудиторията му, в албум, трептящ с цвят, емоция и красиви звуци.


“Това е първият албум, който наистина ми даде възможност да работя в екип с тези талантливи музиканти, всеки от които е различен и уникален сам по себе си. ‘Elita’ започна като дует с Michael Bublé, докато той не ми предложи да поканим Sebastián Yatra и заедно придадохме на парчето изцяло нова динамика. ‘The Kind Of Friend I Need’ с Corden беше истинско забавление от самото начало – топло, заредено със смях, забавно парче, което е празник на британския хумор!”

Tracklisting:    Who’s Driving This Thing
    Incredible
    Elita (ft Michael Bublé & Sebastián Yatra)
    The Big Bass Drum
    This Is My Time
    Enough Is Enough (ft Beverley Knight)
    Bad Libran
    Eleven (ft Ibrahim Maalouf)
    Before We Get Too Old (ft Avishai Cohen)
    Supernatural
    Oh What A Day (ft Chilly Gonzales)
    What Leaving’s All About (ft Alesha Dixon)
    The Kind Of Friend I Need (ft James Corden)
    I Didn’t See That ComingDeluxe Album

    Let’s Get Drunk
    The Day The World Stopped Turning
    You Make The Sun Shine (ft Barry Manilow)
    Incredible (Live)

Още от Gary Barlow:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +