{{countItems()}}

LM5

Little Mix

  • Дата на издаване: 16.11.2018
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Момичетата от световноизвестната поп група Little Mix обявиха, че на 16/11 излиза новият им албум, озаглавен "LM5⁠" (Вирджиния Рекърдс/Sony Music). Това е петият студиен проект в дискографията на групата и ще бъде издаден на физически носител и дигитална версия в платформите.

"LM5⁠" излиза на физически носител в три версии: LM5⁠ CD стандартна версия включваща 14 песни включително пилотния сингъл ‘Woman LikeMe’⁠ ⁠ ft. Nicki Minaj ; LM5⁠ ⁠Deluxe - делукс CD версия включваща всички 14 песни от стандартната ПЛЮС 4 ексклузивни трака, нови снимки и книжка с твърди корици (hardback CD book) ; LM5⁠ ⁠ Super Deluxe - супер делукс CD версия включва всички 18 песни от делукс версията ПЛЮС ексклузивна обложка на албума, допълнителни снимки и ръкописни бележки на момичетата, публикувани в книжката с твърди корици.

На 12/10 Little Mix пуснаха пилотния сингъл от албума, озаглавен 'Woman Like Me' с участието на хип хоп иконата Nicki Minaj. „Woman Like Me“ e динамично парче с красиви хармонии и ърбан и реге-поп звучене. Американската суперзвезда Ники Минаж влиза в първата си колаборация с британската група, а резултатът е абсолютен бенгър, който със сигурност ще доминира в плейлистите на радиостанциите по целия свят в следващите месеци. 'Woman Like Me' е историята на порастване на четири момичета - Пери, Джеси, Лий-Ан и Джейд – и превръщането им в жени. 'Woman Like Me' е песен за всички жени по света, които трябва да бъдат уважавани и приемани от мъжете с всичките им качества и недостатъци.

***

За Little Mix:
От 2011 година до момента, Пери Едуардс, Джеси Нелсън, Лий-Ан Пинок и Джейд Търлоу, се утвърждават не само като една от най-успешните британски поп групи в историята, но и като глобален поп феномен. Те затвърдиха статуса си на най-успешната дамска група в музикалната индустрия след доминацията и на четирите им студийни албума в класациите по света. Little Mix имат продадени над 45 МИЛИОНА копия от албумите си по света, 4 номер едно сингъла в британския чарт, 4 платинени албума и 9 платинени сингъла. С тези постижения, групата подобри рекорда, държан до момента от „Spice Girls“. Последният им студиен проект, озаглавен 'Glory Days' (Вирджиния Рекърдс/Sony Music) е най-продаваният албум на дамска група в света в историята на цялата музикална индустрия.

Още от Little Mix:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +