{{countItems()}}

The Album

Shawn Mendes

  • Дата на издаване: 25.05.2018
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
 
Мултиплатиненият изпълнител и автор на песни Shawn Mendes се завръща с едноименен нов албум. Shawn обяви новината със зашеметяващ девет часов лайвстрийм с екип от художници и декоратори, които в реално време създават арт инсталация, за да разкрият обложката на албума.Новият студиен проект излиза след двойно платинения албум "Illuminate" (2016) и "Handwritten" (2014), който включва седемкратния платинен #1 сингъл “Stitches”, като и двата албума дебютират под #1 в класацията Billboard Top 200.

Месец след премиерата си пилотният сингъл от новия албум, “In My Blood”, е стриймван над 45 млн. пъти в дигиталните платформи и дебютира под #1 в iTunes в над 50 държави. Копродуценти на парчето са Shawn Mendes и Teddy Geiger като те са и съавтори с участието на дългогодишните сътрудници на Shawn - Scott Harris и Geoff Warburton. “In My Blood” е зареждаща, вълнуваща и лична рок песен, която разказва за волята да преодоляваш.

В албума влизат още синглите “Lost In Japan”,  "Youth" с участието на Khalid, "Fallin' All In You" (в съавторство с Ed Sheeran), “Particular Taste” (в съавторство с Ryan Tedder от OneRepublic), "Like To Be You” с вокалите на Julia Michaels, която е и съавтор на парчето. В него звучи и китарно соло на John Mayer, който е негов музикален продуцент. Julia Michaels е автор и на сингъла "Nervous".

Признат за еднa от 100-те най-влиятелни личности на 2018 г. от сп. TIME, Shawn Mendes е реализирал над 10 млн. продадени албуми и 100 млн. сингли в световен мащаб и е генерирал над 11 млрд. стриймвания в дигиталните платформи и 4 млрд. гледания в YouTube. Shawn реализира 2 световни турнета с над 1 млн. продадени билети в легендарни зали в цял свят включително Madison Square Garden (Ню Йорк), Air Canada Centre (Торонто) и O2 Arena (Лондон). През февруари 2018 г. Shawn Mendes е признат от ROI Influencer Media за "Най-влиятелен артист в социалните платформи".

Track List:

1. In My Blood
2. Nervous
3. Lost In Japan
4. Where Were You In The Morning?
5. Like To Be You (Ft. Julia Michaels)
6. Fallin' All In You
7. Particular Taste
8. Why
9. Because I Had You
10. Queen
11. Youth (ft. Khalid)
12. Mutual
13. Perfectly Wrong
14. When You’re Ready

Още от Shawn Mendes:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +