{{countItems()}}

Chronology

Jean-Michel Jarre

  • Дата на издаване: 13.04.2018
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Електронен
  • Сподели:
  • Сподели:
През 2018-та година легендата на електронната музика Жан-Мишел Жар ще навърши 70 години и ще отбележи 50 години на сцената! Във връзка с тези два забележителни юбилея, Sony Music ще преиздаде на винил два от култовите албума на френския музикант -  "Revolutions" и "Chronology". Грамофонните плочи ще излязат на 13-ти април и ще се разпространяват у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. В момента Жан-Мишел Жар е на турне в Южна Америка, а в средата на април ще изнесе няколко концерта в САЩ включително и участие на популярния денс фестивал Coachella.

На 13/04 излизат два от класическите албума на Жан-Мишел Жар на винил: "Revolutions" и "Chronology". И двата албума имат през 2018-та година юбилеи и никога до момента не са били издавани на винил.

"Revolutions" е издаден през 1988 година и е деветият студиен албум в дискографията на Жан-Мишел Жар. През 2018-та, албумът навършва 30 години от премиерата си.

"Chronology" излиза за първи път през 1993-та и тази година проектът чества 25 годишен юбилей! Албумът е вдъхновен от книгата на Стивън Хоукинг - "Кратка история на времето".  

Side A


1Chronology, Pt. 1 (Remastered)  

2Chronology, Pt. 2 (Remastered)  

3Chronology, Pt. 3 (Remastered)  

Side B


1Chronology, Pt. 4 (Remastered)  

2Chronology, Pt. 5 (Remastered)  

3Chronology, Pt. 6 (Remastered)  

4Chronology, Pt. 7 (Remastered)  

5Chronology, Pt. 8 (Remastered)  


Още от Jean-Michel Jarre:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +