{{countItems()}}

Revolutions

Jean-Michel Jarre

  • Дата на издаване: 13.04.2018
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Електронен
  • Сподели:
  • Сподели:
През 2018-та година легендата на електронната музика Жан-Мишел Жар ще навърши 70 години и ще отбележи 50 години на сцената! Във връзка с тези два забележителни юбилея, Sony Music ще преиздаде на винил два от култовите албума на френския музикант -  "Revolutions" и "Chronology". Грамофонните плочи ще излязат на 13-ти април и ще се разпространяват у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. В момента Жан-Мишел Жар е на турне в Южна Америка, а в средата на април ще изнесе няколко концерта в САЩ включително и участие на популярния денс фестивал Coachella.

На 13/04 излизат два от класическите албума на Жан-Мишел Жар на винил: "Revolutions" и "Chronology". И двата албума имат през 2018-та година юбилеи и никога до момента не са били издавани на винил.

"Revolutions" е издаден през 1988 година и е деветият студиен албум в дискографията на Жан-Мишел Жар. През 2018-та, албумът навършва 30 години от премиерата си.

"Chronology" излиза за първи път през 1993-та и тази година проектът чества 25 годишен юбилей! Албумът е вдъхновен от книгата на Стивън Хоукинг - "Кратка история на времето".  

Side A

1 Industrial Revolution: Overture (Remastered)  
 
2 Industrial Revolution, Pt. 1 (Remastered)  

3 Industrial Revolution, Pt. 2 (Remastered)  

4 Industrial Revolution, Pt. 3 (Remastered)  

5 London Kid (Remastered)  

Side B


1 Revolution, Revolutions (Remastered)  

2 Tokyo Kid (Remastered)  

3 Computer Weekend (Remastered)  

4 September (Remastered)  

5 The Emigrant (Remastered)  
  

Още от Jean-Michel Jarre:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +