{{countItems()}}

Bruce Springsteen - The Album Collection Vol 2, 1987-1996"!

Bruce Springsteen

  • Дата на издаване: 18.05.2018
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Рок
  • Сподели:
  • Сподели:
Изданието излиза в лимитиран тираж - boxset - и хронологично покрива второто десетилетие от активната звукозаписна кариера на Брус Спрингстийн. Втората част включва албуми, влязли в Топ 5 на редица международни чартове и регистрирали златни, платинени и мултиплатинени продажби по целия свят.  След успеха на първата част, излязла през 2014 година и покриваща годините 1973-84, сега Vol 2 от колекцията включва всичките пет студийни албума и концертни проекта на Спрингстийн, записани за лейбъла Columbia Records в периода 1987 и 1996 заедно с 60 страници книжка, колекционерски снимки, записки, прес отразявание и други. Допълнително бокссетът включва два краткосвирещи албума - Blood Brothers  и Chimes of Freedom (издават се на винил за първи път) – и двата албума са ексклузивна част от съдържанието на бокссета. Всяка бройка от изданието "Bruce Springsteen - The Album Collection Vol 2, 1987-1996" притежава уникален сертификат на автентичност (Certificate of Authenticity).

За звукозаписите в "The Album Collection Vol. 2" са използвани висококачествени технологии за трансфер на аудио пистите от оригиналните аналогови мастери на албумите. Популярният саунд инженер Боб Лудвиг и дългогодишният инженер на Спрингстийн Тоби Скот извършват целия процес по ремастерирането на звука и обработването на оригиналните магнетофонни ленти.

И още една новина за феновете на The Boss: колекцията на Спрингстийн "Greatest Hits" (1995) ще бъде издадена за първи път в целия свят като двойна грамофонна плоча (2LP) в лимитиран тираж на червен винил, специално за "Record Store Day", който е на 21-ви април. След изчерпването на тиража от червен винил, двойната плоча ще бъде ретиражирана на стандартен черен винил с премиера 6-ти юли, 2018 (Вирджиния Рекърдс/Sony Music). 

СЪДЪРЖАНИЕ:

·    10LP - ДЕСЕТ БРОЯ ВИНИЛА
o   Tunnel Of Love (1987, 2LP*)
o   Human Touch (1992, 2LP*)
o   Lucky Town (1992, 1LP)
o   MTV Plugged (1993, 2LP)
o   The Ghost Of Tom Joad (1995, 1LP)
o   Chimes of Freedom (1988, EP)
o   Blood Brothers (1996, EP**)
·         60 страници книга
+
Сертификат за автентичност
Дигитален код за даунлоад

*Издава се за първи път на 2LP за максимална прецизност на звука
**За първи път на винил

Още от Bruce Springsteen:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +