{{countItems()}}

PTX Presents: Top Pop, Vol. I

Pentatonix

  • Дата на издаване: 13.04.2018
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

Трикратните носители на наградата "Грами" и мултиплатинена вокална формация, Pentatonix, обявиха премиерата на предстоящия си студиен албум, озаглавен "PTX Presents: Top Pop, Vol. I". Албумът излиза на 13-ти април, 2018г. от RCA Records и у нас ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.  Новият проект "PTX Presents..." продължава серията от суперуспешни проекти на групата, в които интерпретират някои от най-големите поп хитове в брилятни акапелни многогласови кавър версии.

"PTX Presents: Top Pop, Vol. I" ще включва 11 от най-големите актуални хитове в класациите. Пилотният сингъл от албума - интерпретация на мегахита на Камила Кабейо “Havana” - за по-малко от една седмица след премиерата си има 10 милиона гледания. Вижте видеото в YouTube тук: https://youtu.be/elwTgpHlty0

Заедно с информацията за новия албум, Pentatonix  анонсираха и предстоящото си турне в Северна Америка, което ще премине през 39 града. Турнето стартира на 12-ти юли в Солт Лейк Сити и се организира от Live Nation. 
Акапелната формация Pentatonix има повече от 10 милиона продадени копия от албумите си по целия свят и стотици концерти на всички континенти на планетата. YouTube каналът на формацията е с над 14.6 милиона абоната, а общият брой на гледанията достига впечатляващата цифра от 3.1 милиарда. Едноименният дебютен албум на групата, който излезе през 2015-та година, дебютира на #1 място в чарта на Billboard Топ 200 и е сертифициран със златен статус на продажби.

Групата има девет албума в Топ 10 в Billboard 200 (два, от които са били на #1 в класацията) и редица сертификати за мултиплатинени, платинени и златни продажби за албуми и сингли, издадени от RIAA. Синглите от последния им коледен албум, излязъл в края на 2017-та година - “Mary, Did You Know?” и “Hallelujah” - вече са платинени, а авторската им песен “Can’t Sleep Love” е със златен статус на продажби.

Последният студиен проект на Pentatonix, делукс версията на коледния им албум (A Pentatonix Christmas Deluxe), също е с платинен статус на продажби. Групата реализира успешно коледно турне през декември 2017, озаглавено "A Pentatonix Christmas Tour", за което всички билети бяха продадени предварително. 

Още от Pentatonix:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +