{{countItems()}}

Staying At Tamara’s

George Ezra

  • Дата на издаване: 23.03.2018
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
На 23-ти март излиза дългоочакваният нов албум на британският изпълнител и композитор - George Ezra! „Staying At Tamara’s“ е вторият студиен проект за Ezra, който излиза на физически носител (CD & Vinyl) и в дигитална версия от Columbia Records. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

„Staying At Tamara’s“  излиза три години след премиерата на дебютния албум на George Ezra - Wanted On Voyage. Албумът оглави британската класация за продажби и стана 4 пъти платинен на Острова. Сега Джордж Езра се завръща с колекция от „песни за бягство, сънища, тревоги и любов“.  Звученето на пилотния сингъл от албума "Paradise" визуализира до голяма степен атмосферата в предстоящия проект.

Подобно на „Wanted On Voyage“, целият проект „Staying At Tamara’s“ е написан, създаден и вдъхновен от пътуванията на Джордж Езра и престоя му на различни места. Мистицизмът на шотландския остров Скай, голяма свинеферма в Норфолк, бивша фабрика за преработка на царевица в Кент, запуснат хангар в Уелс или Airbnb апартамента в Барселона, собственост на Тамара, на която е кръстен и самият албум. Резултат е 11 песни, събрани в един албум, изпълнен с много свежи идеи, енергия и позитивност.

  George Ezra е сред най-продаваните британски изпълнители за последното десетилетие. Дебютният му албум „Wanted On Voyage“ е сертифициаран с 4x платинен статус на продажби във Великобритания и е в Топ 10 на най-продаваните заглавия за 2014 и 2015. Албумът става #1 в официалния британски чарт и престоява в класацията в продължение на 122 седмици. За по-малко от 18 месеца, от абсолютно непознато име в музикалната индустрия  Джордж Езра се превърна в един от най-успешните изгряващи артисти в международен мащаб: дебютният му албум влезе в Топ 10 на класациите на 10 държави ; 4 номинации за наградите Брит ; една награда на BBC Music и най-престижното отличие за композитори Ivor Novello.Staying At Tamara’s

Съдържание:
1.      Pretty shining people
2.     Don’t matter now
3.     Get away
4.     Shotgun
5.     Paradise
6.     All my love
7.     Sugarcoat
8.     Hold my girl
9.     Saviour (feat. first aid kit)
10. Only a human
11.   The beautiful dream

Още от George Ezra:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +