{{countItems()}}

Moments

Marcus & Martinus

  • Дата на издаване: 01.03.2018
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Сензационното поп дуо и тийн идоли от Норвегия, Marcus & Martinus, представят новия си студиен албум, озаглавен “Moments”! За записите на албума двамата братя работят със звезден екип от артисти и продуценти, като участват активно в творческия процес по създаването на песните в “Moments”. Албумът у нас се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия.

“Moments” е записан в различни студиа в Лос Анжелис, Осло, Стокхолм и Копенхаген и включва колаборации с артисти като Silentó и OMI, а списъкът с продуценти и автори в албума е повече от впечатляващ: Red One (Lady Gaga, One Direction), американското продуцентско дуо, отличено с награда „Грами“ - The Messengers (Justin Bieber, Pitbull), популярният авторски тандем от Швеция - The Family (Fifth Harmony, Iggy Azalea), продуцентът Thomas Eriksen (Jason Derulo, Astrid S) са само част от имената.
Red One, продуцирал световни хитове за суперзвезди като Lady Gaga, One Direction и Nicki Minaj, споделя: «Още преди да се запознаем, знаех, че Marcus & Martinus са много талантливи, но чак когато започнахме записите в студиото, разбрах, че те притежават удивителни вокални възможности. Освен това момчетата са забавни, енергични и готини, работата с тях беше истинско удоволствие!».
В една от песните в албума, озаглавена “Never”, Marcus & Martinus си сътрудничат със сензацията от Ямайка – певецът и продуцент OMI, който счупи редица рекорди в платформата Spotify с повече от 1 милиард стрийминга общо на синглите, превърнали се в световни хитове, “Cheerleader” и “Hula Hoop”. “Изключително талантливи млади артисти, които притежават необходимата харизма и енергия, която ще продължи да им отваря нови пазари и територии и ще предизвика интереса на тези, които все още не са чували за тях“ – казва OMI за колаборацията си с близнаците в албума.

“Moments” ни разкрива 16-годишните тийнейджъри Мarcus & Martinus пораснали в сравнение с предишния проект “Together” (2016), търсещи нови артистични хоризонти и различни музикални изрази.

“Moments” не е за отминали моменти, а за това, което се случва тук и сега. Албумът е посветен на всеки фантастичен миг от нашето пътуване. Животът ни е едно постоянно приключение, изпълнено с вълнуващи моменти“ - казва  Marcus. А Martinus добавя: „Моментите са навсякъде: когато излизаш на сцената пред хиляди души или смехът на брат ми, когато разказва поредния глупав виц. Радостта, която споделяме заедно. Или щастливите лица на феновете при срещите ни с тях. Надявам се, че още много такива моменти ни предстоят“.

Пилотният сингъл от албума “Like It Like It” с участието на Silentó има вече над 15 милиона стрийминга в Spotify и над 30 милиона гледания в YouTube, https://youtu.be/eUZ5VSMLyVs! Общо всички сингли от албума на Marcus & Martinus - “First Kiss” https://youtu.be/JJ-i_sbwXaI, “Dance With You” https://youtu.be/Du3UUYh2Svk, “Make You Believe In Love” (продуцирана от Red One) https://youtu.be/4nKllakGRJM и “One Flight Away” https://youtu.be/CcmPW21afzo – до момента имат над 30 милиона стрийминга в платформата Spotify!

В края на 2017-та година популярността на Marcus & Martinus премина границите на скандинавските държави. Дуетът бързо си спечели лоялна фен база в редица европейски страни и през 2018 г. предстоят концерти в Германия, Австрия, Холандия, Полша, Гърция и други. 


Съдържание ‘Moments’:

1. Make You Believe In Love              Prod: Red One (US)

2. Please Don’t Go                              Prod: Thomas Eriksen (NO)

3. Next To Me                                     Prod: The Family (SE)

4. One Flight Away                              Prod: Elias Näslin (SE)

5. Never feat. OMI                              Prod: Priest & the Beast (SE)

6. Get To Know Ya                               Prod: The Messengers/Sad Money (US)

7. Guitar                                              Prod: Erik Fjeld (NO)

8. Dance With You                              Prod: GoToGuy (NO)

9. First Kiss                                          Prod: Jesper Borgen/Magnus Bertelsen (NO)

10. Like It Like It feat. Silentó             Prod: Priest & the Beast (SE)

Още от Marcus & Martinus:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +