{{countItems()}}

Only Human

Calum Scott

  • Дата на издаване: 09.03.2018
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

Британският певец Calum Scott, познат на публиката от участието си в музикалния формат Britain's Got Talent (2015 г.), издава своя дебютен албум - "Only Human". Форматите са стандартно CD и винил и в него са включени 14 песни.

Пилотният сингъл “You Are the Reason” излезе през ноември, 2017 г., а малко след премиерата си в началото на 2018 г. официалното видео към него е гледано над 25 млн. пъти в YouTube. Автори на емоционалната пиано балада са Scott, Jon Maguire и Corey James Sanders, а музикален продуцент на проекта е Fraser T Smith (Adele, Ellie Goulding), чиито са заслугите за повечето от парчетата в албума. За част от песните Scott се колаборира с продуцентите Jayson DeZuzio, Oak Felder, Oscar Gorres и Phil Paul.

"Създадох този албум, за да се свържа с хора от цял свят, споделяйки моите лични преживявания. Вярвах, че ако успея да вдъхновя поне един човек да бъде себе си и да се чувства щастлив, да създам на някого комфорт или просто да предизвикам нечия усмивка чрез музиката си, то значи всичко, което съм преживял е имало смисъл", с вълнение споделя Scott.

  Calum Scott - Only Human - Съдържание:

    If Our Love Is Wrong
    Give Me Something
    Rhythm Inside
    You Are The Reason
    Come Back Home
    Stop Myself (Only Human)
    Dancing On My Own
    Only You
    Won’t Let You Down
    What I Miss Most
    Hotel Room
    Good To You
    Not Dark Yet
    Dancing On My Own (Tiësto Remix)

 

Още от Calum Scott:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +