{{countItems()}}

The Thrill of It All

Sam Smith

  • Дата на издаване: 10.11.2017
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
Британската звезда Sam Smith издава втори студиен албум, озаглавен “The Thrill of It All”. Денят на световната премиера е 10-ти ноември, 2017 г., а форматите на изданието са стандартно CD, специално CD издание, винил и двоен винил.

Пилотният сингъл от албума “Too Good At Goodbyes” се изкaчи до #1 в класацията Global Spotify Chart и в класациите на iTunes във Великобритания и САЩ и дебютира на челна позиция в официалната класация на Великобритания като това е шестият #1 сингъл на изпълнителя. Официалното видео към парчето излезе в средата на септември и вече е гледано над 71 млн. пъти в канала на Sam Smith във Vevo.

За създаването на албума ‘The Thrill of It All’ Sam работи отново с дългогодишния си приятел и сътрудник Jimmy Napes, Timbaland, Malay, Jason “Poo Bear” Boyd и Stargate.
През ноември, 2017 г. Sam Smith ще вземе участие в ексклузивно 60-минутно шоу в BBC studios, което ще се излъчва по цял свят. Шоуто ще се проведе пред публика и ще включва изпълнения на песни, които Sam не е представял никога преди в телевизионен ефир.
Три години след дебютния си албум “In The Lonely Hour” (2014) Sam Smith е един от най-успешните изпълнители в световен мащаб с над 12 млн. продадени копия на албума и редица отличия, сред които Academy Award, Златен Глобус, 3 награди Brit и 4 награди ГРАМИ.Sam Smith - The Thrill of It All - Standard Tracklisting:

Too Good At Goodbyes
Say It First
One Last Song
Midnight Train
Burning
Him
Baby, You Make Me Crazy
No Peace (feat. YEBBA)
Palace
Pray

Sam Smith - The Thrill of It All - Special Edition:
Nothing Left For You
The Thrill Of It All
Scars
One Day At A Time

Още от Sam Smith:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +