{{countItems()}}

Johnny Mathis Sings The Great New American songbook

Johnny Mathis

  • Дата на издаване: 06.10.2017
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Джаз
  • Сподели:
  • Сподели:

Този дълго чакан албум от всички почитатели на Матис по целия свят, включва 11 песни, които според изпълнителят са новите американски стандарти в съвременната музика. Единадест модерни евъргрийна, през вокалната интерпретация на един от най-емблематичните гласове на века. От предстоящия албум, излезе вече пилотният сингъл - класиката на Ленард Коен “Hallelujah”.

Албумът е продуциран от музикалните гиганти в индустрията - Кенет "Бейбифейс" Едмъндс и Клайв Дейвис. Освен “Hallelujah”, в албума "Johnny Mathis Sings The Great New American Songbook" са включени хитове като “Hello” на Адел, “Happy” от Pharrell, “You Raise Me Up” от Джош Гробан, “I Believe I Can Fly” в оригинално изпълнение на R. Kelly, “Just The Way You Are” от Бруно Марс и “Run To You” (с участието на Kenny G), за първи път записана и изпълненена от Уитни Хюстън.

Един от най-продуктивните артисти в историята на музиката, Джони Матис има активна кариера повече от шест десетилетия. През 1956 година подписва първия си договор с Columbia Records и вече 61 години е част от Columbia/Sony Music. Той е сред най-романтичните гласове и изключително популярен с изпълненията си на джаз и поп стандарти, филмова музика, коледни песни и др.

 

Johnny Mathis Sings The Great New American Songbook съдържание:


1. Hallelujah

2. Once Before I Go

3. Blue Ain’t Your Color

4. You Raise Me Up

5. Say Something

6. Just The Way You Are

7. I Believe I Can Fly

8. Remember When

9. Happy

10. Hello

11. Run To You (feat. Kenny G)

 

Още от Johnny Mathis:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +