{{countItems()}}

Nat King Cole & Me

Gregory Porter

  • Дата на издаване: 27.10.2017
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Джаз
  • Сподели:
  • Сподели:

Носителят на ГРАМИ и един от най-популярните джаз изпълнители в световен мащаб Gregory Porter издава нов албум, посветен на Nat King Cole - легендарен певец, от който Gregory черпи вдъхновение през целия си живот. Албумът е озаглавен 'Nat "King" Cole & Me' и излиза във формат стандартно CD, делукс CD и двоен винил.
Това е първият студиен проект, който Gregory Porter записва изцяло с оркестър. Броят на песните е 12, а записите са направени в AIR Studios в Лондон. В списъка влизат някои от най-обичаните от Gregory Porter мелодии на Nat King Cole - ‘Smile’, ‘L-O-V-E’ и ‘Nature Boy’, както и песента на Gregory от супер успешния албум 'Liquid Spirit’ - 'When Love Was King' с нов аранжимент, вдъхновен от звученето на Nat King Cole.
Още от ранна детска възраст Gregory Porter е силно повлиян от музиката на Nat King Cole и в неговите текстове той намира утеха в трудни моменти. "На пет или шест години музиката на Nat King Cole запълваше празнотата в мен. Баща ми не беше в живота ми и не проявяваше интерес към мен, не ме възпитаваше, а думите на Nat бяха уроците за живота, мъдростите и бащините съвети, от които се нуждаех", споделя Gregory. 

Gregory Porter - Nat King Cole & Me - Съдържание:

1. Mona Lisa
2. Smile
3. Nature Boy
4. L-O-V-E
5. Quizas, Quizas, Quizas
6. Miss Otis Regrets
7. Pick Yourself Up
8. When Love Was King (arrangement of an original Gregory Porter composition from Liquid Spirit)
9. The Lonely One
10. Ballerina
11. I Wonder Who My Daddy Is
12. The Christmas Song

Още от Gregory Porter:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +