{{countItems()}}

SCREAM

Michael Jackson

  • Дата на издаване: 29.09.2017
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
На 29/09 лейбълът Epic/Legacy Recordings, в сътрудничество с наследниците на Майкъл Джексън - „Estate of Michael Jackson“, представя албума „Michael Jackson - SCREAM“, колекция с 13 от най-големите и незабравими хитове на Краля на поп музиката като Ghosts, Torture, Thriller и Dirty Diana. Албумът ще бъде издаден в два формата на физически носител - CD и фосфорециращ винил (с премиера 27/10), като всеки формат ще включва и специален постер. В допълнение, колекцията „SCREAM“ включва и нов сингъл като бонус трак - “Blood on the Dance Floor X Dangerous”, енергичен денс микс от пет песни на Майкъл Джексън, създаден от дуото White Panda. 

Миксът “Blood on The Dance Floor X Dangerous” включва семпли от песните „Blood on the Dance Floor”, “Dangerous”, “This Place Hotel”, “Leave Me Alone” и  “Is It Scary”.

Изборът на песни в „SCREAM” отразява творческата визия на Майкъл Джексън за различните му артистични образи, креативността в сценичните костюми и маските, за тъмнината и светлината, за музикалните трансформации. Всяка песен, част от колекцията „SCREAM“, е забележителна и има своето място в музикалната история: “Dirty Diana” от албума Bad оглавява сингъл класацията на САЩ в продължение на пет последователни седмици; “Thriller” е седмият от безпрецедентните седем сингли от един албум, оглавили чарта, а самият едноименен албум (Thriller) продължава да е най-продаваният за всички времена; в колекцията влиза и единственият дует между  Майкъл Джексън и сестра му Джанет Джексън - “Scream”.

SCREAM съдържание:

1.   This Place Hotel
2.   Thriller
3.   Blood On The Dance Floor
4.   Somebody’s Watching Me
5.   Dirty Diana
6.   Torture
7.   Leave Me Alone
8.   Scream
9.   Dangerous
10. Unbreakable
11. Xscape
12. Threatened
13. Ghosts
Bonus Track:  Blood On The Dance Floor X Dangerous (The White Panda Mash-Up)

Още от Michael Jackson:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +