{{countItems()}}

Rainbow

Ke$ha

  • Дата на издаване: 27.08.2017
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
След четири годишна пауза, американската певица Kesha се завръща на музикалната сцена с предстоящия си солов албум. Проектът, озаглавен "Rainbow", излиза на 11/08 и се издава у нас в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в цензурирана и нецензурирана версии. До момента от албума има издадени два официални сингъла  — “Praying”и “Woman” .

В петък (28/07), Kesha пусна и трета песен от предстоящия проект - “Learn to Let Go”. "Rainbow" излиза след суперуспешния дебютен албум на певицата "Warrior", издаден през 2102 от RCA/Sony Music.

“За мен "Learn to Let Go (Научи се да продължиш) не е само заглавие на песен. Това е мотото на живота ми през последните няколко години, тъй като трябваше  да се науча да се освободя от миналото и да не позволявам да продължава да ми влияе. Научих се да се справям с гнева и болката, защото ако човек ги държи твърде дълго в себе си - те стават отрова за самия него. Разбрах, че когато ти се е случило нещо лошо, единственото правилно решение е да го преодолеш, да не "оставаш" при него и да продължиш напред". ’Learn to Let Go’ e написана от Kesha, майка й - Pebe Sebert заедно с копродуцента Stuart Crichton. Песента е в мид темпо и е личната изповед на певицата. Видеото ни отвежда в детството на Kesha като са използвани кадри от личния й архив: моменти от различни семейни празници, коледни тържества, първи стъпки в танците и т.н.

За записите на новия албум "Rainbow", Kesha работи с музиканти като Ben Folds, Ricky Reed, Eagles of Death Metal и Dolly Parton. Кънтри легендата се включва в албума с дует в кавър версията на собствения й хит “Old Flames Can't Hold a Candle to You”. Графичната визия на албума е дело на Robert Beatty и Brian Roettinger с фотограф Olivia Bee. 


Още от Ke$ha:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +