{{countItems()}}

Melodrama

Lorde

  • Дата на издаване: 30.06.2017
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

Lorde се завръща триумфално с втори студиен албум. Изданието е озаглавено "Melodrama", а денят на световната премиера е 16-ти юни, 2017 г. Все още не е обявен пълния списък с песни, но всички парчета са композирани от Lorde в родната й страна Нова Зеландия. Изпълнителката споделя, че албумът съдържа музика за моментите, когато човек остава сам със себе си.
Продуценти на "Melodrama" самата Lorde, Jack Antonoff и Frank Dukes. Записите на песните в албума са направени в апартамента на Jack и в легендарното студио Electric Lady Studios в Ню Йорк.
Пилотният сингъл "Greenlight" носи голяма популярност на Lorde в социалните мрежи, след като в първите 24 часа след премиерата си генерира 2 млрд. имресии в Twitter. Официалноото видео към парчето е гледано над 61 млн. пъти в официалния канал на изпълнителката във Vevo.
Вторият сингъл от албума излезе на 9-ти март, 2017 г. и е озаглавен "Liability". Официалното аудио в YouTube е слушано над 7 млн. пъти.
LORDE е изпълнителката на водещата песен от официалния саундтрак на филма “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” - “Yellow Flicker Beat”. Последното й пътуване до Европа е по покана на семейството на покойния вече певец David Bowie. LORDE е избрана да изпълни трибют към Bowie на церемонията по връчването на престижните музикални награди BRIT AWARDS през 2016 г. Приживе David Bowie описва изпълнителката като "бъдещето на музиката”. 

Още от Lorde:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +