{{countItems()}}

Black Cat

Zucchero

  • Дата на издаване: 29.04.2016
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
След 60 млн. продадени албума, италианската легенда Zucchero се завръща на музикалната сцена с нов проект, озаглавен "Black Cat". Изданието включва 13 нови песни, а световната му премиера е на 29 април 2016 г.
"Black Cat" е с рок-блус звучене, напомнящо атмосферата и спонтанността на "Oro, Incenso e Birra" - един от най-продаваните италиански албуми в световен мащаб и един от най-важните в историята на италианската музика.

При създаването на албума, Zucchero влиза в художествена колаборация с Bono, който е автор на текста към песента, посветена на драматичните събития в Париж от ноември 2015 г. - "Streets of Surrender (S.O.S.)” - химн за свободата, песен срещу омразата.

Италианският изпълнител се колаборира и с три от най-големите имена на световната сцена - T-Bone Burnett (работил с Elvis Costello, Elton John, Tony Bennett), Brendan O'Brien (работил с Bruce Springsteen, Pearl Jam, Bob Dylan) и Don Was (работил с Rolling Stones, Iggy Pop, Bob Dylan), както и с Mark Knopfler за китарата в "Streets of Surrender (SOS)" и “Ci Si Arrende”.

Zucchero - Black Cat - Съдържание:

1. “Partigiano Reggiano”
2. “13 Buone Ragioni”
3. "Ti Voglio Sposare”
4. “Ci Si Arrende” - feat. Mark Knopfler
5. “Ten More Days”
6. “L’Anno Dell’Amore”
7. “Hey Lord”
8. “Fatti Di Sogni”
9. “La Tortura Della Luna”
10. “Love Again”
11. “Terra Incognita”
12. “Voci (Namanama version)”
13. “Streets Of Surrender (S.O.S)” - feat. Mark Knopfler

Още от Zucchero:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +