{{countItems()}}

Get Weird

Little Mix

  • Дата на издаване: 06.11.2015
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:
На 6-ти ноември, 2015г. е световната премиера на новия албум на най-успешната момичешка група в света LITTLE MIX! Новият студиен проект, озаглавен ‘Get Weird’, ще бъде издаден от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Албумът излиза в стандартна и делукс версии.

Албумът е предшестван от излизането на синглите "Black Magic" и "Love Me Like You". Little Mix разпръснаха магия върху света по-рано тази година и сингълът ‘Black Magic’ се превърна в най-успешната песен на групата до момента. ‘Love Me Like You’ е вторият официален сингъл на момичетата от Little Mix от дългоочаквания нов албум.

Дамската група „Little Mix”, в която влизат Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock и Jade Thirlwall, се създава през 2011 год. в осмия сезон на британското издание на X Factor. „Little Mix” става и първата група победител в историята на предаването. След финала, излиза дебютният албум на момичетата - ‘DNA’, сертифициран по-късно с платинен статус във Великобритания. До момента, групата има от албума два #1 сингли в британския чарт. Little Mix успяват да излязат от границите на Великобритания като подобряват рекорда на Spice Girls в САЩ за най-добър дебют на британска дамска група, след като ‘DNA’ влезе на 4-то място в Билборд Топ 200. ‘DNA’ е със златен статус в Австралия, а дебютният им сингъл ‘Wings’ излезе в специални версии в Япония и Южна Корея, заради огромния успех на момичетата там.

Get Weird – standard CD - съдържание:

1 Black Magic 
2 Love Me Like You 
3 Weird People 
4 Secret Love Song (featuring Jason Derulo)
5 Hair 
6 Grown 
7 I Love You 
8 OMG 
9 Lightning 
10 A.D.I.D.A.S. 
11 Love Me or Leave Me 
12 The End Get Weird – deluxe edition CD - съдържание:

1 Black Magic 
2 Love Me Like You 
3 Weird People 
4 Secret Love Song (featuring Jason Derulo)
5 Hair 
6 Grown 
7 I Love You 
8 OMG 
9 Lightning 
10 A.D.I.D.A.S. 
11 Love Me or Leave Me 
12 The End 
13 I Won't 
14 Secret Love Song, Pt. II 
15 Clued Up 
16 The Beginning  

Още от Little Mix:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +