{{countItems()}}

Get Up

Bryan Adams

  • Дата на издаване: 16.10.2015
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Рок
  • Сподели:
  • Сподели:
Get Up е продуциран от Джеф Лин от Electric Light Orchestra, работил през кариерата си заедно с величия като The Beatles, Пол Макартни, Ранди Нюман, Том Пети и още много други. Get Up е записан съвместно и с дългоодишния творчески партньор на Брайън - Джим Валанс, който е отговорен за много от класическите хитове на певеца, сред които Heaven, Summer of '69, Run To You и други.

Get Up включва общо 13 композиции, от които 9 изцяло нови парчета и 4 акустични версии на част от песните. Албумът представлява солидна колекция от изящно композирани рок парчета, които варират от бързо и яростно темпо както е в пилотния сингъл Brand New Day, You Belong To Me и Thunderbolt, до нежни и лирични парчета като Don’t Even Try и We Did It All. В допълнение място намират и алтернативните акустични записи, които допълнително подчертават уникалния глас на големия музикант.

Get Up е продукт, от който Брайън се чувства напълно горд и по негово мнение би седял достойно редом до всички класически издания от по-ранните му години. Рок легендата споделя: ”Албумът носи голямо чувство за безгрижност и в много отношения е изданието, което ми се искаше да имах възможността да запиша преди 25 години.”.

Get Up ще бъде издаден и на плоча за всички фенове и колекционери на винили.

Bryan Adams - Get Up - Съдържание:

    You Belong To Me
    Go Down Rockin’
    We Did It All
    That’s Rock and Roll
    Don’t Even Try
    Do What Ya Gotta Do
    Thunderbolt
    Yesterday Was Just A Dream
    Brand New Day
    Don’t Even Try – Acoustic
    We Did It All – Acoustic
    You Belong To Me – Acoustic
    Brand New Day – Acoustic

Още от Bryan Adams:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +