{{countItems()}}

Popular Problems

Leonard Cohen

  • Дата на издаване: 23.09.2014
  • Компания: Sony Music
  • Жанр: Рок
  • Сподели:
  • Сподели:
НА 23 СЕПТЕМВРИ, 2014Г. ИЗЛИЗА НОВИЯТ АЛБУМ НА ЛЕНАРД КОЕН, ОЗАГЛАВЕН ‘POPULAR PROBLEMS’, ЕДИН ДИНАМИЧЕН СТУДИЕН ПРОЕКТ С НОВИ ПЕСНИ ОТ ЛЕГЕНДАТА

В „Popular Problems“, вълнуващият нов студиен албум, Ленард Коен ни обещава, че ще ни поведе по улицата на нашите мечти. Едно пътуване на скорост през надеждата и отчаянието, през скръбта и радостта. Ленард Коен е нашият трубадур в това музикално изживяване, възпяващ човешкото състояние на духа, в което „душата се развива в рамките на своя копнеж“. Неговият легендарен басов глас отеква, както никога досега и завладява с присъствие и нежна неотложност, идваща от дълбините на сърцето. „Popular Problems“ е написан от Коен в сътрудничество с композитора Патрик Ленард и го превръщат в поредния шедьовър, плод на нестихващото въобръжение на легендата, чийто песни не спират да вълнуват почителите му и да привличат нови поколения слушатели.

„Ленард Коен за пореден път разми музикалните граници, благодарение на новите си творчески вдъхновения и огромен талант. Песните в новия албум са изключителни, носещи уникалния му почерк на творец. Изключително сме горди, че сме част от този проект“. – казва Роб Стрингер, изпълнителен директор на Columbia Records, част от семейството на Sony Music Entertainment.

“Popular Problems” е тринадесетият студиен албум на на именития американски музикант и писател и ще излезе на музикалния пазар на 23 септември. Премиерата на албума идва два дни, след като Ленард Коен ще отбележи 80-годишния си юбилей на 21/09. Предварителните поръчки у нас за албума стартират на 08/09 в онлайн магазина www.musicmall.bg

В iTunes стартират предварителните поръчки на дигиталната версия на албума (http://smarturl.it/PopularProblems) с безплатен даунлоад на първия сингъл от проекта - “Almost Like The Blues”.

Columbia Records ще отбележи предстоящия 80-годишен юбилей на Ленард Коен с нов пълен каталог в iTunes(www.itunes.com/leonardcohen). Новият каталог, освен „Popular Problems“, ще включва всички 12 студийни проекта на Ленард Коен до момента, специално мастерирани за iTunes.

„Popular Problems“ е продуциран от Патрик Ленард, мастериран в студио „Marcussen Mastering“, записан и смесване от Jesse E. String с допълнителен микс на Bill Bottrell.

Повече за цялото музикално и литературно наследство на Ленард Коен, можете да видите на www.LeonardCohen.com

 

Popular Problems съдържание:

1. Slow
2. Almost Like The Blues
3. Samson In New Orleans
4. A Street
5. Did I Ever Love You
6. My Oh My
7. Nevermind
8. Born In Chains
9. You Got Me Singing

Още от Leonard Cohen:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +