{{countItems()}}

The Fame Monster

Lady GaGa

  • Дата на издаване: 30.11.2009
  • Компания: Universal Music
  • Жанр: Поп
  • Сподели:
  • Сподели:

Disc 1:

1. “Bad Romance”
2. “Alejandro”
3. “Monster”
4. “So Happy I Could Die”
5. “Speechless”
6. “Dance in the Dark”
7. “Telephone”
8. “Teeth”

Disc 2:

1. “Just Dance” featuring Colby O’Donis
2. “LoveGame”
3. “Paparazzi”
4. “Poker Face”
5. “Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)”
6. “Beautiful, Dirty, Rich”
7. “The Fame”
8. “Money Honey”
9. “Starstruck” featuring Space Cowboy and Flo Rida
10. “Boys Boys Boys”
11. “Paper Gangsta”
12. “Brown Eyes”
13. “I Like It Rough”
14. “Summerboy”
15. “Disco Heaven” (international bonus track)
16. “Again Again” (U.K. bonus track)
17. “Retro, Dance, Freak” (Japanese bonus track)

Lady GaGa обяви, че ще преиздаде ултрауспешния си албум The Fame с още осем нови песни. Новото издание ще се казва The Fame Monster и ще се появи на 30 ноември от Universal Music Group/ Вирджиния Рекърдс.

"За The Fame Monster  написах всичко, което не успях да напиша за The Fame. Докато пътувах по света в последните две години, се срещнах с осем чудовища. За всяко от тях създадох песен: 'Fear of Sex Monster',  'Fear of Alcohol Monster', 'Fear of Love Monster', 'Fear of Death Monster', 'Fear of Loneliness Monster ' и т.н."  - разкрива самата Lady GaGa.

"Прекарах много време в Източна Европа и този албум е поп експеримент, примесен с индъстриъл и готика, деветдесетарски денс ритми, манията по гениалните текстове на осемдесетарския меланхоличен поп и бягство. Пишех, докато гледах модни ревюта без звук на телевизора и се изкушавам да кажа, че музиката ми е за тях. Композирах и една балада, 'Speechless,' която е посветена на баща ми и е любимото ми творение. Написах всички парчета по време на пътуванията ми. Няма песни за пари или за слава. Написах ги за феновете си" - споделя още тя.

The Fame Monster ще излезе на двоен компактдиск. Обложката е на модния дизайнер и фотограф Хеди Слиман. Освен това ще има и супер лимитирано издание от 10 000 копия, както и супер луксозно такова във формата на списание. Вътре ще има непубликувани досега снимки на Lady GaGa.

Първият нов сингъл е "Bad Romance", продуциран от RedOne. Останалите тракове са колаборации с Теди Райли, Родни Джъркинс, Рон Феър и Фенандо Гарибей.

Още от Lady GaGa:

×

{{album.format}} | {{(album.promoprice > 0 ) ? album.promoprice : album.price}} лв.

- +